0

Boek I AM TAO komt eraan

Medio oktober komt het boek I AM TAO. Stroomlijn je communicatie in vijf stappen uit. Een boek over het vereenvoudigen van je communicatie en het vastleggen van best practices rond communicatie en samenwerking met als centrale idee: minder is meer.

Hier de flaptekst:

Mails, vergaderingen, Zoom-gesprekken: we communiceren de hele dag door met elkaar. Het is soms lastig het overzicht te bewaren in die stortvloed aan informatie, maar het zorgt er ook nog eens voor dat we moeilijker onze boodschap kunnen overbrengen op anderen. Want zie maar eens iemand te bereiken die al net zo overweldigd is als jij.

Tijd voor helderheid en eenvoud, met als uitgangspunt: minder is meer. Minder letters, minder eindeloze PowerPoints, minder lange mails en vergaderingen en meer gerichte communicatie. Dat klinkt niet ingewikkeld, maar hoe weet je wat weg kan en wat essentieel is? Hoe stroomlijn je je communicatie zo dat je geen frictie en weerstand oproept, maar met zo min mogelijk energie zo ver mogelijk komt?

In dit boek laat productiviteitsexpert Arjan Broere je kennismaken met I AM TAO – de weg van de gerichte communicatie. De vijf stappen van deze methode helpen je om helder, minimalistisch en met aandacht te communiceren. Zo creëer je ruimte in je hoofd en in je werk, voor jezelf en iedereen met wie je samenwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *