0

Fingertips-videootje: supersnel typen en programma’s starten

Als je veel typt, dan typ je ook regelmatig dezelfde dingen: beleefdheidsfrasen in de mail, instructies, uitleg. Of je zwoegt op lastig te typen zaken zoals lange boektitels, woorden met accenten of erg lange urls. Dat kan handiger. Gebruik tovertypprogamma’s, zoals Fingertips van Taco Oosterkamp.

Om je een beetje op weg te helpen, heb ik eerder wat uitleg over Fingertips bij elkaar gezet en nu ook een kort videootje gemaakt. Geen high-tech productie maar hopelijk genoeg om je mee op gang te helpen.

Ik kan Fingertips niet gebruiken op de Mac maar gebruik TextExpander en heb er al vele uren mee bespaard:

Even door de leer-fase heen en bespaar tijd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *