0

Abundance!

Naar aanleiding van een tip van Martijn Aslander heb ik het boek The Age of Abundance. The Future is better than You think van Peter Diamandis & Kotler gelezen (nou ja, geluisterd via Audible). Mooie technologische inzichten die elkaar versterkend voor ongelooflijk veel voorspoed kunnen zorgen. Politiek en slechte bedoelingen staan wellicht nog in de weg aan veel potentiële verbeteringen maar de disruptive technologies die exponentieel zijn. De ene technologie versterkt de andere en zorgt voor een wervelwind aan veranderpotentie.

Extra interessant in het boek is dat de auteurs ook aandacht besteden aan waarom de gemiddelde krantenlezen minder goed nieuws ziet of onthoudt.

In een eerdere Tegenlicht-uitzending komt Diamandis aan het woord:

tl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *