4

Een takenmanager kiezen

Wie in de App store zoekt naar een app om de taken bij te houden, vindt talloze apps. Van complete projectmanagementsoftware tot kekke gestylde apps die een lijstje to do’s ordenen. Om wat keuze te kunnen maken in al die apps heb ik een blog over takenmanagers gemaakt op Lifehacking waar een aantal criteria bij elkaar staan. De criteria komen voort uit GTD en mijn ervaring met wat ik zoal wil bijhouden om de things done te getten šŸ˜‰

Mijn persoonlijke keuze is Todoist: een heldere layout, alle GTD-functies aanwezig, Karma points om je productiviteit bij te houden, op alle platforms aanwezig en snelle en goede ondersteuning.

4 Comments

 1. Beste Arjan,
  Ik las je overzicht met tips voor het kiezen van een app.
  Weet jij of je met Todoist ook je mails op IPad/Iphone kan omzetten naar een taak? Net zoals bij de Outlook integratie?

  Alvast bedankt!
  Vriendelijke groeten,
  Joƫlle

  • Bij Outlook en Gmail heb je in de toepassing de mogelijkheid taken te maken van mails dat is er niet voor ipad/iPhone. In dat geval kun je ze naar je Todoist-inbox mailen of naar het betreffende project. De onderwerpsregel wordt de taak en de mail wordt een notitie bij die taak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.