Contact

Verbinden?

meereffect logo View Arjan Broere's profile on LinkedIn Follow arjanbroere on Twitter

8 reacties

 1. Beste Arjan,

  Ik zag op diverse websites dat je onlangs het boek Time management uit hebt gegeven.
  In juli zijn wij een platform gestart voor innovatieve denkers op het gebied de werkomgeving. Wij concentreren ons hierbij op IT, Management en de fysieke omgeving.

  Op http://www.hetidealekantoor.nl bieden wij de mogelijkheid aan experts op een bepaald onderwerp een inspirerend artikel te schrijven, discussies te voeren of interessante boeksuggesties op te doen.

  Ik zou het erg interessant vinden als je een artikel/blog zou willen schrijven over jouw visie op het Nieuwe Werken of op Time management.

  Het platform wordt op dit moment breed in de markt gezet en zien nu al een sterke stijging in het aantal experts en unieke bezoekers.

  Als je wil kunnen wij naast het plaatsen van een artikel ook je nieuwe boek opnemen bij de boeksuggesties op de website.

  Ik hoor graag of je hierin geïnteresseerd bent.

  Met vriendelijke groet,

  Stijn de Blaaij

  • Hi Stijn,

   Het boek is -uiteindelijk- niet door mij geschreven. Ik was betrokken bij de start maar had andere prio’s in de tijd dat het uit moest komen. In dezelfde serie heb ik Het nieuwe werken geschreven, waarmee volgens mij ook wat interessants te doen is voor Het ideale kantoor.

   Ik mail je even.

   Groet,

   Arjan

 2. Dag Arjan,

  Zijn er nog meer webinars die door Meereffect georganiseerd worden in februari met hetzelfde onderwerp als op de 16e en 26e januari? Op de 2 data in januari heb ik al andere afspraken staan helaas.

  Ik hoor graag van je als er al andere data zijn (en zo ja, welke data dan:)).

  Groet,

  Willem

  • hi Willem,

   Jammer dat je niet kan. Misschien komt er voor deze nog een 3de sessie. Laat ik weten als dat zo is.

   Op 2 (11 am) en 6 februari (2 pm) staan webinars gepland over GTD en samenwerking.

   Lukt dat?

   Groet,

   Arjan

 3. Hey Arjan,

  Ik wou je even een email sturen om te zeggen dat jij uitstekend werk levert als blogger. Ik heb genoten van jouw post: ” Betere goede voornemens maken voor 2015″

  Mijn naam is Siew-Joe en ik ben de redacteur van Striving.nl. Wij zijn een online magazine voor persoonlijke ontwikkeling, productiviteit, spiritualiteit, gezondheid, en mindfulness. Groei staat centraal bij ons!

  Ik vroeg me af of je intresse had om een keertje een stuk te schrijven en te publiceren op Striving.nl. Ik denk dat jouw werk perfect aansluit op onze missie.

  Wij zullen jouw stuk via onze social media kanalen promoten en ervoor zorgen dat de juiste doelgroep dit stuk te lezen krijgt. Je bereikt dus een groot Nederlands publiek.
  Ik ben benieuwd wat jij van het idee vind, laat maar weten, dan zal ik je de verdere details opsturen. Bedankt voor je tijd en moeite!
 


  Groetjes,

  Siew-Joe

  • hi Siew-Joe,

   Goed te horen en leuk om te zien waar we iets samen kunnen doen.

   Wil je mailen naar arjan at arjanbroere.com dan spreken we iets af.

   Groet,

   Arjan

 4. Beste meneer Broere; ik zou u graag even spreken voor een krantenartikel – de insteek is heel specifiek & heel actueel: nl wat kunnen wij, gewone burgers, van de Grieken leren? Zij doen nu, wat weinigen van ons durven: een ‘contract’ (met Brussel in dit geval) zomaar aan hun laars lappen en de onderhandelingen opnieuw starten. Kan ‘de Griekse methode’ een inspiratie voor ons zijn? En zo ja, hoe? En op welke vlakken? Zou u het leuk vinden er vanmiddag even over door te praten? Hartelijke groet, Eefje Oomen, AD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *