Category Archives: Boek

Boek: Search inside Yourself over ademen en wereldvrede

Search inside Yourself is een boek over mindfulness geschreven door een Google engineer, Chade-Meng Tan. Dat moet wel een doortimmerd boek opleveren, leek me. Het boek is zeker doortimmerd gebleken, met vele wetenschappelijke bronnen en ruimte voor studies en definities. Maar het boek is ook praktisch En geestig. Dat kan ook niet anders als de… Read More »

Leestips voor een productiever 2017

Het nieuwe jaar staat voor de deur met als jaarafsluiting voor de meeste mensen wat vrije dagen. Een mooi moment om het jaar af te sluiten en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. En ook het moment voor goede voornemens. De kunst van die voornemens is niet ze te maken maar vast te houden… Read More »

Boek: Speedmailing. Heel snel je inbox de baas

Ik dacht dat ik met Overleef je inbox in 60 minuten een snelle hulp voor e-mailstress bood maar het kan nóg sneller: Speedmailing.Turn your work enemy into your best work tool (€ 11,91, 80 pagina’s). Het boek van Richard Wolfe helpt je snel met een eenvoudig beslissysteem je inbox niet langer als werkplek te zien. Je… Read More »

Boek: Kevin Kelly, The Inevitable over een mooie toekomst

Kevin Kelly is een bekende schrijver die al jaren bericht over techniek en samenleving. Als oprichter van Wired Magazine is Kelly op dat vlak zonder meer een autoriteit. En bepaald geen autoritaire autoriteit maar een man met een realistisch-optimistische kijk op de wereld. In The Inevitable: Understanding the 12 Technological Forces That Will Shape Our Future… Read More »