0

Vakantieleestip: Vakantieboek voor professionals en managers

Al een aantal jaren verschijnt bij Business Contact voor de zomervakantie het vakantieboek voor professionals, of zoals de 2018-editie heet: Vakantieboek voor professionals en managers – Bijlezen, Fun & Fact, Trends & Tips, Quizzes & Tests (€ 15,00). Een selectie van recente inzichten, ideeën, managementboeken op een speels, aantrekkelijke manier vormgegeven in een vakantieboek. Een aanrader voor de vakantieleeslijst. In de 2018-editie mocht ik een special verzorgen over uitstelgedrag.

Het vakantieboek is een vakantieboek: columns, puzzels, korte teksten, tips en adviezen en dat alles speels en aantrekkelijk vormgegeven. Een ideale manier om op de hoogte te zijn, zonder diep leeswerk. Het boek bevat puzzels voor een brein work out maar ook aandacht voor ontspanning.

Dit jaar heb ik een bijdrage geleverd over uitstelgedrag te vinden als procrastinatiespecial. De tekst is in wat uitgebreidere vorm te vinden in De kleine productiviteitstips voor Dummies. Dus wie nog wat langer taken wil uitstellen door te lezen over uitstelgedrag die kan zich uitleven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *