2

Echt out-of-office gaan en je e-mail managen

Voor een aantal van ons is het al vakantie, anderen gaan later. Een van de stappen voor het vertrek is je out-of-office aanzetten. De één is daar heel resoluut in: out-of-office en twee a drie weken geen e-mail zien. De ander is wat ambivalenter: even, soms, een beetje e-mail kijken … Beslis hoe jij je afwezigheid aanpakt en manage ook tijdens je afwezigheid je e-mail. Lees meer adviezen in mijn artikel op Frankwatching: Out-of-office! Minder inbox-stress rondom je vakantie.

2 reacties

  1. Ik probeer mijn hoofd op vakantie helemaal leeg te maken en als ik mijzelf er op betrap dat ik aan werk ga denken ga ik heel snel een boek lezen! Hoe doe jij dat als je op vakantie gaat?

    • Als me iets te binnenschiet, maak ik een notitie. Hoef ik er dan verder niks mee. Komt later wel. Meestal volstaat dat. En dan iets anders doen, zeker lezen!

      Het helpt mij wel te zorgen dat ik de werk-apps niet zie of gebruik. Dat scheelt toch weer dus mijn vakantie-iPhone ziet er anders uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *