0

De kleine Allen 1.100 keer verkocht en nieuwe druk is uit

Altijd leuk als een boek het goed doet. In enkele maanden tijd zijn er meer dan 1.000 exemplaren verkocht van De Kleine Allen. Getting Things Done samengevat. Daarmee is de eerste oplage op en is er een nieuwe druk uit. De e-books hoeven niet bijgedrukt 🙂 Daar zijn er een dikke 70 van verkocht.

Uiteraard is de populariteit van Getting Things Done en David Allen een stevige boost in aandacht. Maar de kleine-serie is ook gewoon een snelle en makkelijk entree in een theorie of serieus boek, waarna het hele boek lezen ook weer aantrekkelijker wordt.

Op naar de derde druk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.