0

Tekst voor De kleine mailtips voor Dummies is af!

Het was uiteindelijk nog best een klus maar de tekst voor De kleine mailtips voor Dummies is af! De deadline die zo lang weg leek kwam toch snel dichtbij maar uiteindelijk (natuurlijk) keurig gehaald.

Tien hoofdstukken over sneller, beter, effectiever, veiliger mailen en hoe je e-mails makkelijk verwerkt en je inbox de baas blijft. Hopelijk wordt het snel een handig en mooi boekje dat voor elke kenniswerkers een handige gids is om e-mail de plek te geven die het toekomt. De kaft is er in elk geval al:

Reserveer alvast een exemplaar op managementboek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.