0

Agenda-sjablonen voor Evernote

Evernote is een ideale plek om allerlei notities te bewaren, te bewerken, te presenteren, te lezen. Als er notities zijn waar je aan herinnerd wil worden, is er ook de Herinnering-functie. Zet een Herinnering aan voor een notitie en je krijgt een e-mailreminder en de notitie komt bovenaan je notitieboek te staan met een pop up op de gewenste datum. Niet per se de meest elegante manier om herinneringen te organiseren maar als je veel vanuit Evernote werkt of er je GTD-lijsten in bijhoudt, is het handig. Met de agenda-sjablonen van Evernote kun je nog meer doen.

Agenda-sjablonen

Het Evernote-team heeft zich eens druk gemaakt en met de tabelfunctie die je voor notities kunt gebruiken een aantal agenda- sjablonen gemaakt. Bekijk ze, voeg ze toe aan je Evernote-account en je kunt ze gebruiken. Misschien vervangt het niet heel je agenda maar gebruik je het voor een bepaald project of alleen voor een gedeeld notitieboek waarin je samen met andere data voor een samenwerking vastlegt.

Sowieso sjablonen …

Sjablonen zijn toch al erg handig. Ik heb een notitieboek Sjablonen met daarin een aantal terugkerende taken die ik in een checklist heb gezet. Rechtsklikken laat je een kopie van die notitie, bijvoorbeeld je Wekelijks Onderhoud checklist, in een nieuw notitieboek zetten en deze notitie afwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.