0

Te druk? Oplossen!

Hoe vaak hoor je het niet: ‘Druk!’ Of zelfs ‘Te druk!’ Zonde, want veel kenniswerkers doen echt niet hun beste werk als ze druk ervaren. Uiteraard is een piek of een deadline spannend en kan dat heel motiverend werken maar te lang te druk maakt dat je overzicht en controle verliest en minder goed werk levert.

Dus is de logische vraag: ‘Waarom heb je het druk?’ En, belangrijker nog, ‘Wat doe je eraan?’

Lees het artikel op de meereffect-artikelenbank met wat adviezen over de aanpak van druk zijn. Immers, het gevoel dat je het druk hebt is stuff en voor alle stuff bedenk je een Eerstvolgende Actie. Zo simpel is het. Je bent geen boom, toch?

qotd_feb_05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.