1

Stuff over stuff leidt ook tot actie

shutterstock_165078488

Degenen die gewoonten uit Getting Things Done gebruiken, weten dat ze alle invallen, ideeën, potentiële acties verzamelen. Opschrijven, inspreken, typen in je Notities-app of Drafts of Braintoss. Maar niet alleen concrete zaken verzamel je. Verzamel ook observaties, waarnemingen, invallen over hoe je je werk doet, zaken die je niet vlot vindt lopen. Kortom, alles wat je denkt dat nog niet is wat het moet zijn, is stuff. En alle stuff verzamel je.

En als je stuff verzameld hebt, is de volgende stap om daar een beslissing over te nemen. Dat betekent een Gewenste Uitkomst bepalen en een Eerstvolgende Actie. Daarmee wordt stap-voor-stap je werkwijze steeds sneller, beter, eleganter.

Lees het artikel Stuff over stuff op de meereffect-artikelenbank.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.