0

Frankwatching-artikel: E-mailetiquette: zo schrijf je de beste e-mails

shutterstock_337084328Vraag een groepje mensen naar hun e-mailergernissen en in een paar seconden heb je een grote hoeveelheid frustraties bij elkaar: te veel e-mails, lange of onduidelijke e-mails, ge-cc zonder reden, een antwoord-aan-allen als dat niks toevoegt. (Zie ook de reacties op boekbespreking van Overleef je inbox in 60 minuten). Allemaal hinderlijk, want jij krijgt die e-mail in je inbox en moet er vervolgens iets mee. Hoe minder tijd en aandacht de verzender in zijn bericht stopt, hoe meer werk het voor de ontvanger of ontvangers is er iets van te maken. Zoals met alle omgangsvormen kan wat ouderwetse aandacht voor etiquette de omgang versoepelen.

Lees verder op Frankwatching: E-mailetiquette: zo schrijf je de beste e-mails.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.