0

Frankwatching-artikel: Teveel e-mail? Zo overleef je jouw inbox & krijg je weer overzicht

shutterstock_224796616

Teveel e-mail? Geen overzicht? Lees je e-mails meerdere keren? Dan is het handig iets te doen aan de manier waarop je e-mails verwerkt. Op Frankwatching mijn blog Teveel e-mail? Zo overleef je jouw inbox & krijg je weer overzicht. Het is een uitgebreide omschrijving van de manier waarop Getting Things Done je kan helpen e-mails te verwerken en op te slaan, zodat je ze op tijd terugziet en niet eerder.

Het is meteen een voorproefje van het boek Overleef je inbox in 60 minuten, dat eind februari gaat verschijnen. Onderaan de blog kun je je aanmelden voor nieuws over het boekje. In het boek e-mail-verwerkingstips, handige technieken in Outlook en Gmail die je sneller laten werken met mail, alternatieven voor mail en een e-mail-etiquette die je kan helpen betere mails te versturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.