0

Asian Efficiency podcast met Andrew Sinkov over werk

Schermafbeelding 2015-08-11 om 10.13.42

Na drie weken geen podcasts gehoord te hebben, heb ik een behoorlijke achterstand. Dat wordt selecteren en afluisteren op dubbele snelheid. Eentje die in de Overcast-lijst meteen opviel was een gesprek van Asian Efficiency met Andrew Sinkov van Evernote. Andrew deed (doet?) ook de Evernote podcasts.

Het thema is The Future of Work en Andrew legt uit hoe oude metaforen hinderen om nieuwe technologie ten volle te gebruiken. De boodschap die Phil Libin ook had in zijn keynote, tijdens de laatste Evernote developers conference. Een mooi half uur luisteren!

Schermafbeelding 2015-08-11 om 10.19.17

Bonus-tip: tik in Evernote ⌘-j en je kunt snel naar het juiste notitieboek toe. Als je notitieboeken gebruikt in Evernote, tenminste.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.