0

OmniOutliner: zo handig!

Weer veel tekst gemaakt de afgelopen dagen en daarbij elke keer tot aan de layout fase in OmniOutliner gewerkt. Erg fijn om snel tekst toe te voegen, makkelijk te verslepen, structuur is goed te bewaken door de boomstructuur in de linkerkolom, niet teveel en niet te weinig edit-mogelijkheden. Uiteraard heb ik er in De kleine Lifehacking voor Dummies aandacht aan besteed. Daarnaast komt er binnenkort een uitgebreider artikel op Lifehacking over OmniOutliner.

OmniGroup heeft overigens een erg goede supportgroep. Ik had een outline met 140 (!) afbeeldingen gemaakt die ik niet goed naar Word kreeg geëxporteerd. Iemand van de OmniGroup heeft daar overnight een export van gemaakt. Dat is service!

Bekijk de demo-video van OmniOutliner voor meer beeld bij wat deze outliner kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.