0

Heb elke gedachte maar één keer. Tenzij je het een leuke gedachte vindt, natuurlijk

shutterstock_137332148

Het is een hele opgave: niets denken. Gedachten staan doorgaans niet stil. Of je nu naar het weer kijkt, passerend vervoer, passanten in de straat, een website die allerlei associaties oproept: je hersenen produceren gedachten. Het zijn er ergens tussen de 40.000 en 60.000 gedachten per dag, hoewel de geleerden het er niet over eens zijn wat het precieze aantal is. Dat zijn er een dikke dertig per minuut.

Lees de rest van het artikel op de meereffect-artikelenbank: Heb elke gedachte maar één keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.