0

Ulysses, weer een heel fijne schrijftoepassing

In De kleine Lifehacking voor Dummies staat een hoofdstuk over Schrijven met veel aandacht voor editors die erg fijn zijn vanwege hun eenvoud en sterke features die niet in de weg zitten. Denk aan OmniOutliner, ByWord, WriteMonkey. Bij die reeks kan zonder meer Ulysses.

Ulysses is een mooie editor voor Mac en iPad die helpt structureren, schrijven en vormgeven op een erg mooie en sobere manier. Uiteraard met Markdown als manier om zonder moeite je tekst vorm te geven. Je hebt een balk met je teksten, een balk met fragmenten uit een tekst en een teksteditor. Dat navigeert snel. Tegelijkertijd kun je prima aan één blok werken zonder de rest te van die tekst te zien.

Ulysses for Mac and iPad from The Soulmen on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.