0

Versimpelen: spelenderwijs tot de kern komen

Met het boek Versimpelen. Projecten realiseren zonder gedoe heeft Jan-Peter Bogers een glashelder boek afgeleverd dat duidelijk maakt dat er zo veel gerealiseerd kan worden als je maar weet wat je wilt en daar dicht bij blijft. In tal van cases en met de nodige instrumenten laat Jan-Peter de lezer ervaren dat de donkere paden van politiek, bureaucratie, narcisme, drukdoenerij en dwarsliggerij eigenlijk geen belemmmering hoeven zijn voor wie er met heldere eenvoud omheen weet te werken. De illustraties van Bas Bakker voegen nog extra helderheid toe aan het boek.

Lees de rest van de bespreking van Versimpelen op Lifehacking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.