0

De staande dagstart voor teams

Het is een bekend figuur voor teams die volgens de Scrum-methodiek werken: de dagstart of de daily stand up meeting. Het team start gezamenlijk de dag door een kort overleg te hebben, staand, over de dag ervoor en de dag die eraan komt. Iedereen meldt kort hoe de dag afgesloten is gisteren en wat voor vandaag op de agenda staat en wat daarbij hindernissen kunnen zijn. Het is een methodiek die helpt om kort en concreet een overleg te hebben in plaats van … vergaderingen. Of geen idee hebben waar je teamgenoten eigenlijk mee bezig zijn.

Lees de rest van het artikel op Lifehacking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.