0

Recensie Het nieuwe werken-boek

hnwboek mnb

Een erg mooie recensie van Raymond Obdam (@uw_talent) op Managementboek. Erg fijn dat het boek goed ontvangen is én iemand de moeite neemt er een reactie op te schrijven. Een citaat:

De leestijd van dit boek verdient zichzelf terug in de meest waardevolle valuta van onze huidige maatschappij: tijd! Het boek van Arjan Broere laat namelijk zien hoe je vanuit je talent en je visie de juiste werkdoelen kunt stellen en helpt je ook nog eens met een waslijst van bruikbare en verrassend eenvoudig te leren methodieken alsmede handige Apps die doelen te halen of zelfs te overtreffen. Dat maakt dit boek niet alleen interessant voor ondernemingen die Het Nieuwe Werken willen invoeren, maar ook voor scholieren die efficiënt door hun schooltijd heen willen komen en (zoals ik) startende ondernemers met ambitieuze werkdoelen en gezellige familiebezigheden.

Lees de recensie op Managementboek en volg Raymond op Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.