0

Online seminar as donderdag over win-winonderhandelen

Voor klanten van GITP is er ook dit jaar weer een reeks online seminars georganiseerd rond thema’s als communicatiestijlen, beïnvloedingsstijlen en aanstaande donderdag win-winonderhandelen. In het seminar wordt in een uur de essentie van de training win-winonderhandelen doorgelopen.

De dia’s zijn hier alvast te bekijken:
[slideshare id=16337706&w=427&h=356&sc=no]

Door de chat-mogelijkheid en polls is er interactie mogelijk. Sterker nog, de aardigheid van het seminar is dat er vragen en opmerkingen komen. Twee moderatoren zorgen dat alle input verwerkt en beantwoord wordt, dan wel wordt doorgezet naar de presentatoren.

Mocht je niet tot de doelgroep behoren maar geïnteresseerd zijn, dan neem vooral contact met ons op!

arjanbr0ere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.