0

Duurzaam geluk-cursus

Bij Hart en ziel van de Volkskrant start vandaag een cursus Duurzaam geluk. Via een aantal opdrachten en begeleid door e-coach Onno Hamburger ontdek je wat duurzaam geluk jou kan brengen. Mooi denk werk. En belangrijk om te weten wat voor jou wezenlijke zaken zijn. En ook nog eens gratis!

De cursus wordt ingeleid door Onno Hamburger:

De eerste vraag is een open vraag, waarvan je het antwoord in je dagboek noteert. Andere deelnemers kunnen in jouw dagboek kijken en jij bij anderen. Dat is meteen deel b van de opdracht: kijk eens wat geluk voor anderen is en leer daarvan.

Nadat je dat gedaan hebt, kun je rechts in beeld (tag cloud) op geluk klikken voor wat extra stof tot nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.