0

Bevlogenheid vergroten ipv werkdruk verminderen

Eerder berichtte ik al over ontwikkelingen die er eerder naar streven de belastbaarheid van medewerkers te vergroten, dan de belasting te doen afnemen. Onderzoek van Van Rhenen wijst uit dat het wegnemen van stressoren stress verlaagt, maar nog niet leidt tot meer bevlogenheid. Terwijl het vergroten van werkplezier wél leidt tot het vergroten van bevlogenheid én het verlagen van de negatieve effecten van werkdruk, zoals verzuim en burn out.

En over bevlogenheid gesproken … Enkele sterke staaltjes op de site van Erwin Blom. Gepassioneerde ondernemers:

The Crowds ontmoet Marco Derksen (Marketingfacts) from The Crowds on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.